Hoe werkt bouwinnovatie TV (voor de kijker)

Na het welkomscherm van Bouwinnovatie.tv kom je op de zender.

Je valt, net zoals je de TV aanzet, in een uitzending. Je kunt nu gaan zitten en kijken.  Een banner laat je aan het begin van elke video zien, waar je nu naar kijkt en welke video er straks komt.

 

Navigeren

Er is echter ook een menu. Het menu helpt je om op de zender te navigeren. Om het menu te laten verschijnen ga je met je muis naar de bovenkant van de pagina.
Een andere optie is om naar beneden te scrollen op de homepagina/de uitzending. Dan zie je onder de lopende video de categorieën Nieuw en Populair deze maand.

 

Het menu

Het menu bestaat uit:

 

 

De play knop die je terugbrengt naar de uitzending op de zender.

 

Het vergrootglas, waarmee je kunt zoeken op de zender.

 

De rechthoekjes, die je naar het on demand gedeelte brengen.

 

Het poppetje, waar je je persoonlijke accountinformatie vindt.

 

En door te klikken op de streepjes opent het menu met achtergrondinformatie over de zender. Je vindt hier hoe we omgaan met jouw privacy, de gebruiksvoorwaarden, de over ons en hoe je jouw content op Bouwinnovatie TV kunt laten plaatsen.

 

On demand kijken

On demand betekent dat je video's zelf kan selecteren. Jij selecteert de content die jij interessant vindt.
Na het kijken van een video uit het ‘on demand’ menu speelt Bouwinnovatie TV automatische een volgende video af. De uitzending wordt weer opgepakt.

Heb jij een video gekozen van je voorkeur in het ‘on demand’ menu en wil je na het kijken van je video terug naar de vorige pagina?
Dat kan op een aantal manieren. Je kiest in het menu voor ‘on demand’ en zoekt naar nieuwe video’s.
Of je scrollt naar beneden en vindt onder de video gerelateerde content en de categorie. Door op de categorie te klikken kom je ook in het ‘on demand’ menu specifiek voor die categorie. In het plaatje hieronder is de categorie INNOVATIEVE PROJECTEN.

 

 

Interactieve content